Dynia,
Dynia zaklęta w słoiczku lub niewielkiej butelce to zachowanie odrobiny lata na smutne i szare dni. Z kolorowej niczym słońce dyni wyczarować można wiele pyszności. Świetnie nadaje się do jedzenia w wersji wytrawnej i na słodko. Oto dyniowe pyszności od Bartosza Budnika, Szefa Kuchni Restauracji Romantyczna w Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie.
Dyniowe pyszności na szare dni
Dynia zaklęta w słoiczku lub niewielkiej butelce to zachowanie odrobiny lata na smutne i szare dni. Z kolorowej niczym słońce dyni wyczarować można wiele pyszności. Świetnie nadaje się do jedzenia w wersji wytrawnej i na słodko. Oto dyniowe pyszności od Bartosza Budnika, Szefa Kuchni Restauracji Romantyczna w Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie.
0 komentarze: