avokado,
Składniki
Sposób przygotowania
Awokado przecinamy na pół i wdrążamy miąższ. Pestkę zostawiamy w połówce, której nie używamy. Dzięki temu awokado nie zrobi się czarne. W miseczce rozgniatamy awokado i twaróg, dodajemy sok z cytryny i sól. Pomidora kroimy w drobną kostkę i mieszamy z pastą. Jemy z ulubionym pieczywem. Smacznego!
Pasta z awokado i twarogu
Składniki
- pół awokado
- łyżeczka soku z cytryny
- łyżka twarogu
- pół pomidora
- szczypta soli
Sposób przygotowania
Awokado przecinamy na pół i wdrążamy miąższ. Pestkę zostawiamy w połówce, której nie używamy. Dzięki temu awokado nie zrobi się czarne. W miseczce rozgniatamy awokado i twaróg, dodajemy sok z cytryny i sól. Pomidora kroimy w drobną kostkę i mieszamy z pastą. Jemy z ulubionym pieczywem. Smacznego!
smaczne musi być:)
OdpowiedzUsuńuwielbiam awokado. fajna wersja sniadaniowa :)
OdpowiedzUsuń